Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χουλουσί Ακάρ: Στρατιωτικές αντιπροσωπείες Ρωσίας, Τουρκίας και Συρίας θα πραγματοποιήσουν διαπραγματεύσεις στο εγγύς μέλλον

Στρατιωτικές αντιπροσωπείες της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Συρίας θα πραγματοποιήσουν διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο στο εγγύς μέλλο...





Στρατιωτικές αντιπροσωπείες της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Συρίας θα πραγματοποιήσουν διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο στο εγγύς μέλλον, δήλωσε την Πέμπτη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

«Τις επόμενες ημέρες, οι αντιπροσωπείες μας θα πραγματοποιήσουν διαβουλεύσεις σε τεχνικό επίπεδο.

»Καταβάλλουμε προσπάθεια για να επιτύχουμε αποτελέσματα», ανέφερε ο Ακάρ σε ανάρτησή του στο Twitter, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.

Οι προσπάθειες της Τουρκίας για εξομάλυνση των σχέσεων με τη Συρία αναπτύχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες.

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση μεταξύ των υπουργών Άμυνας της Τουρκίας, της Συρίας και της Ρωσίας στη Μόσχα, σηματοδοτώντας την πρώτη συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ Συρίας και Τουρκίας από την έναρξη του συριακού πολέμου το 2011.

Η Τουρκία χαιρέτισε την απόφαση να συμμετάσχει το Ιράν στις συνομιλίες μεταξύ Άγκυρας και Δαμασκού, δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεδρίας της Τουρκίας, Ιμπραήμ Καλίν, την 1η Φεβρουαρίου.

Η ημερομηνία της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Συρίας-Τούρκων δεν έχει ακόμη καθοριστεί, σημείωσε ο Καλίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.