Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλλος με την βάρκα μας... Βαληνάκης: Αντί για θεωρίες «αδελφοσύνης των λαών» ας προετοιμαστούμε εντατικά γιατί η Τουρκία θα επανέλθει δριμύτερη στην επιθετικότητά της!

Εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία από την πρώτη μέρα του σεισμού... ότι η τουρκία θα επανακάμψει και με τις απειλές της και με τις διεκδικήσε...




Εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία από την πρώτη μέρα του σεισμού... ότι η τουρκία θα επανακάμψει και με τις απειλές της και με τις διεκδικήσεις της. Τώρα αρκετές μέρες μετά, ένας ένας οι αναλυτές και οι ασχολούμενοι προσχωρούν δημόσια στην άποψη μας...

Το διάλειμμα εσωστρέφειας της Τουρκίας προσφέρει χρόνο προς αξιοποίηση!, τονίζει ο κύριος Ιωάννης Βαληνάκης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας ΕΚΠΑ, και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξη του στην Ναυτεμπορική TV.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα μηνύματα του Μπλίνκεν σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι το εξής: Αντί για θεωρίες «αδελφοσύνης των λαών» ας προετοιμαστούμε εντατικά (διπλωματικά και αμυντικά) γιατί η Τουρκία θα επανέλθει δριμύτερη στην επιθετικότητά της!

Δείτε τι είπε... και εννοείται πως δεν σδυμφωνούμε σε όλα μαζί του, αλλά στο επίμαχο ταυτίχεται ο κύριος καθηγητής!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.