Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν το τριήμερο οι λαϊκές αγορές, η Βαρβάκειος και τα καταστήματα τροφίμων

   Τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα, όπως διευκρίνισε με ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου κα...

  



Τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα, όπως διευκρίνισε με ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Στο μεταξύ η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι, κανονικά θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όπως παραδοσιακά κάνουν τα καταστήματα και της Βαρβάκειου Αγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή στον ΟΚΑΑ.

Το Σάββατο η Βαρβάκειος θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως τις 18:00, την Κυριακή από το πρωί έως τις 17:00 ενώ, για την Καθαρά Δευτέρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 21:00 την Κυριακή μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Αντίστοιχα, ανοικτά θα είναι, συνέχεια, και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ και το Σάββατο θα παραμείνουν ανοικτά από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.