Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για το επεισόδιο με οπαδικές απειλές έξω από το Πολυκλαδικό

   Εισαγγελική παρέμβαση για το επεισόδιο με οπαδικές απειλές έξω από το Πολυκλαδικό στον Βόλο. Τέσσερις ανήλικοι στις 31 Ιανουαρίου είχαν ...

  




Εισαγγελική παρέμβαση για το επεισόδιο με οπαδικές απειλές έξω από το Πολυκλαδικό στον Βόλο. Τέσσερις ανήλικοι στις 31 Ιανουαρίου είχαν απειλήσει να χτυπήσουν 50χρονο έξω από το διδακτήριο του Πολυκλαδικού στη Νέα Ιωνία. Λίγη ώρα αργότερα 20 άτομα που κρατούσαν καδρόνια έκαναν «ντου» σε τρία σχολεία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ερευνά την υπόθεση της επιδρομής στην οποία εμπλέκονται μαθητές και εξωσχολικοί, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει προσαγωγές. «Γίνεται έρευνα , εξετάζονται άτομα, αλλά δεν προχωρήσαμε σε προσαγωγές», ήταν η απάντηση υψηλόβαθμου αξιωματικού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Οι τρεις διευθυντές των σχολείων του Βόλου κατέθεσαν μηνύσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη. Τα σχολεία όπου προκλήθηκαν ζημιές είναι το 3ο ΕΠΑΛ, το 7ο και το 3ο ΓΕΛ.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κα Φασούλα διέταξε προκαταρκτική για το επεισόδιο με τον 50χρονο που τρομοκρατήθηκε από τις απειλές έξω από το Πολυκλαδικό, κίνηση που δείχνει ότι οι υποθέσεις συνδέονται και πρέπει να ξετυλιχθεί το «κουβάρι».

Σύμφωνα με την καταγγελία του 50χρονου, οι 4 ανήλικοι τον πλησίασαν την ώρα που περνούσε έξω από το σχολείο κατευθυνόμενος στο κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Στο πεζοδρόμιο βρίσκονταν περισσότερα από 10 παιδιά, όταν 4 από αυτά, ηλικίας περίπου 14-17 ετών, κινήθηκαν προς το μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι. Εκείνος προσπάθησε να τους αποφύγει, όμως οι ανήλικοι επέμεναν στην ερώτησή τους και παράλληλα κινήθηκαν με απειλητική διάθεση εναντίον του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο.

«Μου την… έπεσαν και με ρώτησαν εμένα που είμαι 50 χρόνων και χωρίς να έχω κάποιο διακριτικό ή τατουάζ τι ομάδα είμαι. Όταν τους είπα γιατί ρωτάτε ρε παιδιά, εγώ θα ήμουν πατέρας σας, εκείνοι συνέχισαν. Έκαναν και κινήσεις να με χτυπήσουν, μάλιστα ένας προσπάθησε να με κλωτσήσει στο πρόσωπο. Δεν έδειξα σημάδια φόβου γιατί ήξερα πως, ό, τι και να έλεγα δεν θα έκαναν κάτι σε έναν 50χρονο. Αλλά σε ένα παιδί της ηλικίας τους; Τελικά δεν απάντησα και τότε τρία παιδιά μου είπαν «μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ» και έφυγαν», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος προχώρησε σε επώνυμη αναφορά στην Αστυνομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.