Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που κουκουλοφόροι εισβάλουν σε κατάστημα με μπουγάτσες και ξηλώνουν την ταμειακή

  Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα με μπουγάτσες στη Θεσσαλονίκη, ξήλωσαν την ταμειακή μηχανή κι έγιναν… «καπνός». Η κλοπή καταγράφηκε α...

 


Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα με μπουγάτσες στη Θεσσαλονίκη, ξήλωσαν την ταμειακή μηχανή κι έγιναν… «καπνός». Η κλοπή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Το βίντεο ντοκουμέντο με την κλοπή ταμειακής μηχανής στη Θεσσαλονίκη, διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάστηκαν οι δράστες από τη στιγμή που μπήκαν στο κατάστημα μέχρι τη στιγμή που έφυγαν με την ταμειακή και τα χρήματα που είχε μέσα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα έγιναν τη νύχτα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου. Οι τρεις δράστες έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο μπουγατσοπωλείο στη Θεσσαλονίκη και κατευθύνθηκαν στο ταμείο. Ο ένας από αυτούς φαίνεται να τραβά και να ξηλώνει την ταμειακή μηχανή.

Ο ιδιοκτήτης ακούει τον θόρυβο και τρέχει ωστόσο δεν προλαβαίνει να τους σταματήσει. Οι δράστες κατευθύνονται σε αυτοκίνητο όπου τους περιμένει συνεργός και χάνονται στα στενά της περιοχής πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε απόγνωση ενώ το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.