Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού στη Μεσσηνία - Αυτοκτόνησαν, λέει η κόρη τους

   Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών που τα τελευταία χρόνια ζούσε σε περιοχή της Μεθώνης. Το ζευγάρι ...

  



Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών που τα τελευταία χρόνια ζούσε σε περιοχή της Μεθώνης.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το Silver Alert που εξέδωσε η «Γραμμή Ζωής», αναχώρησε από το σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2023 με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά Λακωνίας και έκτοτε αγνοείται.

Την Κυριακή, η κορή του ζευγαριού, η οποία βρίσκεται στην Αμερική, έκανε μία ανάρτηση στην οποία φαίνεται σίγουρη πως οι γονείς της έβαλαν μόνοι τους τέλος στις ζωές τους.

«Οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση είχε ως εξής:

«Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική.Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να ακούσω καλά πράγματα από τις ζωές σας, και πάρα πολλές φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Όλες τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Προετοιμάζομαι για ψυχική και συναισθηματική κατάρρευση όταν τους βρούμε και βγάλουμε από τη μέση τον τεράστιο όγκο της γραφειοκρατίας σε δύο χώρες, αλλά μέχρι τότε πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη.

TLDR: η ζωή είναι χάλια, δώστε μου φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων για να συνεχίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.