Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στο Βελεστίνο: Ένοπλη ληστεία εις βάρος πρώην δημάρχου μέσα στο σπίτι του...

Δύο άτομα επιτέθηκαν στον πρώην δήμαρχο και με τη χρήση όπλου και μαχαιριού τον ακινητοποίησαν. Τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπο...





Δύο άτομα επιτέθηκαν στον πρώην δήμαρχο και με τη χρήση όπλου και μαχαιριού τον ακινητοποίησαν. Τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου βρισκόταν η σύζυγός του και τους λήστεψαν.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βελεστίνου, από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής εις βάρος του πρώην δημάρχου Δημήτρη Καζά.

Το θύμα, βγήκε από το σπίτι του, προκειμένου να πετάξει σε κοντινό κάδο τα σκουπίδια. Τότε, αισθάνθηκε ότι κάποιος τον παρακολουθούσε, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, καθώς πρόκειται για μία φιλήσυχη γειτονιά.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, επιστρέφοντας στην οικία του, δύο άτομα του επιτέθηκαν και με τη χρήση όπλου και μαχαιριού τον ακινητοποίησαν. Τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου βρισκόταν η σύζυγός του, η οποία σοκαρίστηκε από το θέαμα.

Οι θρασύτατοι ληστές τους έβριζαν και τους απειλούσαν, ζητώντας επίμονα χρήματα. Τελικά, η μοναδική του λεία ήταν 150 ευρώ που βρίσκονταν μέσα στο πορτοφόλι του 83χρονου άνδρα.

Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.