Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΥΛΟΣ όλων των Ελλήνων! Τι απαντούν από το περιβάλλον του Παύλου για το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την πολιτική

   Διαψεύδουν από το περιβάλλον του Παύλου, του πρωτότοκου γιου του βασιλιά Κωνσταντίνου, το ενδεχόμενο ενεργούς ενασχόλησής του με την πολ...

  



Διαψεύδουν από το περιβάλλον του Παύλου, του πρωτότοκου γιου του βασιλιά Κωνσταντίνου, το ενδεχόμενο ενεργούς ενασχόλησής του με την πολιτική ή ακόμη και ίδρυσης πολιτικού κόμματος.

Σχετική φημολογία είχε αναπτυχθεί μετά τον θάνατο του βασιλιά Κωνσταντίνου και με αφορμή τις πληροφορίες που ήθελαν τον Παύλο να αναζητεί κατοικίες στην Ελλάδα, προκειμένου να διαμείνει με την οικογένειά του.

Από το περιβάλλον του Παύλου δηλώνουν τα εξής:

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο για ανάμειξη του Παύλου στην πολιτική. Δεν πρόκειται ούτε να ιδρύσει κόμμα, ούτε να βρίσκεται πίσω από κάποιο άλλο. Η αρχή της οικογένειας συνολικά, είναι πως δεν είναι δυνατόν ο Παύλος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας, να εκπροσωπεί μόνο ένα κομμάτι του λαού. Αυτό θα συνέβαινε με την ίδρυση ενός κόμματος ή ενός πολιτικού φορέα, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί».

Σχετικά με τις συζητήσεις για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν:

«Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για αγορά ακινήτου και ο Παύλος θα αποφασίσει. Η αγορά ακινήτου όμως δε θα πρέπει να συνδεθεί με την προοπτική της μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα. Ο Παύλος θέλει να βρίσκεται πιο κοντά στην Ελλάδα ως αρχηγός της οικογένειας και θέλει να έχει μια μόνιμη βάση όταν έρχεται με την οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.