Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Σοκαριστική καταγγελία για απόπειρα δηλητηρίασης παιδιού από συμμαθητές του με ποντικοφάρμακο

  Μία ανατριχιαστική υπόθεση απασχολεί τις αρχές στη Λαμία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήλικοι προσπάθησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους ...

 



Μία ανατριχιαστική υπόθεση απασχολεί τις αρχές στη Λαμία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήλικοι προσπάθησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους μέσα στο σχολείο.

Όπως μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Lamia Polis 87,7 πριν από λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, ένας μικρός μαθητής ήπιε νερό από μπουκάλι αλλά ήταν πολύ πικρό και το έφτυσε. Ο δάσκαλος, μάλιστα, κάλεσε το παιδί να τρέξει να πιει νερό από τη βρύση.

Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη, ίσως από το βάρος των τύψεων, εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι μαζί με άλλον συμμαθητή, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του παιδιού!

Η μητέρα ειδοποιεί την οικογένεια του μαθητή και αμέσως οι γονείς κινητοποιούνται και μεταφέρουν το παιδί τους στο νοσοκομείο Λαμίας.

Η ποσότητα της χημικής ουσίας στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν, ευτυχώς, μικρή.

«Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο LamiaPolis ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.