Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιερόσυλοι βανδάλισαν και έκλεψαν δυο ναούς στη Λάρισα

     Τους ίδιους δράστες «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τις εισβολές που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες στις εκκλησίες του Αγίου Τρύφωνα και των ...

    



Τους ίδιους δράστες «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τις εισβολές που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες στις εκκλησίες του Αγίου Τρύφωνα και των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας, όπου οι ιερόσυλοι έκλεψαν ό,τι είχε αξία και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές.



Τους βανδαλισμούς στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα διαπίστωσε ο νεωκόρος που ενημέρωσε τον εφημέριο και εκείνος κάλεσε τους αστυνομικούς. Οι εισβολείς είχαν κλέψει δύο καντήλες και το αρτοφόριο και είχαν βεβηλώσει την Αγία Τράπεζα ρίχνοντας πάνω λάδι, κρασί, ακόμη και ένα αναμμένο τσιγάρο που έσβησε χωρίς να προκαλέσει πυρκαγιά.

Για να εισβάλλουν στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, οι ιερόσυλοι έσπασαν δύο πόρτες και στη συνέχεια έσπασαν το τζάμι της εικόνας της Παναγίας της Γοργοεπηκόου και έκλεψαν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας αφιερώματα των πιστών, ενώ παραβίασαν και το παγκάρι του ναού. Και στις δυο περιπτώσεις, ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων πήραν αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους δράστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.