Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρχισαν να πυροβολούν στα καλά καθούμενα - Δύο συλλήψεις μετά τον έλεγχο αστυνομικών στο Ηράκλειο

    Οι πυροβολισμοί στο Ηράκλειο έφεραν δύο συλλήψεις, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο μετά από καταγγελία και να κάνουν έρευνα… ...

   



Οι πυροβολισμοί στο Ηράκλειο έφεραν δύο συλλήψεις, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο μετά από καταγγελία και να κάνουν έρευνα…



Οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο ξανά μπροστά στο ίδιο έργο. Τηλεφώνημα για άσκοπους πυροβολισμούς και μετά από ελέγχους, συλλήψεις. Τα δύο άτομα που άρχισαν να πυροβολούν ξεσήκωσαν μια ολόκληρη γειτονιά, με τις αδέσποτες σφαίρες να προκαλούν αναστάτωση.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.

Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, μετά από άσκοπους πυροβολισμούς. Κατά την αστυνομική έρευνα σε εξωτερικό χώρο οικίας και τον έλεγχο που ακολούθησε στους δύο άνδρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.