Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επέλαση χιονιά... Κακοκαιρία Barbara: Έτοιμα τα Γκρέϊντερ του Στρατού. ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων. Φλώρος: Όπου υπάρχει ανάγκη!

     Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, κυρίως από το Μηχανικού για την παροχή βοήθειας στην αντιμετώπιση της κακο...

    



Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, κυρίως από το Μηχανικού για την παροχή βοήθειας στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ”ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ”, που ξεκίνησε να επηρεάζει περιοχές της χώρας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, σε άριστη συνεργασία με την πολιτική ηγεσία και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, έχει δώσει εντολή να βρίσκονται σε ετοιμότητα δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων και εφόσον απαιτηθεί να συνδράμουν στο πλευρό της πολιτικής προστασίας, η οποία έχει τεθεί σε επιφυλακή.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, παρουσίασε στον ΑΓΕΕΘΑ, ένα έτοιμο σχέδιο ετοιμότητας μονάδων του Στρατού με μηχανήματα Γκρέϊντερ, για τον αποχιονισμό διάφορων περιοχών της χώρας.

1η Στρατιά, Γ’ και Δ’ ΣΣ, ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ, έχουν λάβει εντολές και κατευθύνσεις από το νέο Αρχηγό ΓΕΣ και είναι πανέτοιμοι να συνδράμουν, υπέρ του κοινωνικού συνόλου!

Πηγή: kranosgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.