Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γηροκομείο Κορυδαλλός: Έδεσαν 91χρονη στο κρεβάτι και της είπαν «ζήσεις – πεθάνεις, εδώ θα μείνεις»

Συγκλονίζει η νέα καταγγελία συγγενούς υπερήλικης γυναίκας που διέμεινε για λίγο στο γηροκομείο – κολαστήριο στον Κορυδαλλό, όπου οι τρόφιμ...





Συγκλονίζει η νέα καταγγελία συγγενούς υπερήλικης γυναίκας που διέμεινε για λίγο στο γηροκομείο – κολαστήριο στον Κορυδαλλό, όπου οι τρόφιμοι διαβιούσαν υπό άθλιες συνθήκες.

«Πριν τρεις μήνες πήγαμε τη γιαγιά μου στο εν λόγω γηροκομείο, αλλά την πήραμε μετά από 3 εβδομάδες.

»Είναι 91 ετών και έχει πλήρη επικοινωνία.

»Δεν επέτρεπαν την επικοινωνία μαζί της την πρώτη εβδομάδα λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, όπως μας είπαν, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα μας είπαν ότι δεν μπορούμε να τη δούμε, για να συνηθίσει στο νέο περιβάλλον.

»Δεν της επέτρεπαν να έχει μαζί της κινητό τηλέφωνο ούτε κάποιο προσωπικό αντικείμενο ούτε καν μια φωτογραφία» είπε η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως κατήγγειλε, όταν τελικώς απέκτησαν επαφή με την ηλικιωμένη, εκείνη περιέγραψε στην κόρη της ότι κάποια στιγμή την πλησίασε ένας άνδρας, τη ρώτησε «εμένα με ξέρεις;», κι όταν εκείνη αποκρίθηκε αρνητικά, αφού την έδεσε στο κρεβάτι, της είπε «ζήσεις – πεθάνεις, εδώ θα μείνεις».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο άνδρας που της είπε και έκανε όλα τα παραπάνω, για να μην μιλήσει και ακουστεί, η γιαγιά έδειξε με τα μάτια της το γραφείο, όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, περιέγραψε η εγγονή της 91χρονης.

Επεσήμανε ακόμη ότι όταν πήγαν για να κάνουν καταγγελία για το γηροκομείο, οι αστυνομικοί τους είπαν ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία για τη δομή και ότι ήταν όλα καλά στο γηροκομείο.

Τέλος, η γυναίκα είπε ότι η 91χρονη είχε σημάδια στο κορμί της, τα οποία όμως αντιλήφθηκαν μετά από δύο εβδομάδες.

Πλέον, η γιαγιά διαμένει σε άλλο οίκο φροντίδας ηλικιωμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.