Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Ανακοπή στο σπίτι του υπέστη το 6χρονο κοριτσάκι που κατέληξε στο Ιπποκράτειο

   Ανακοπή στο σπίτι του υπέστη το 6,5 ετών κοριτσάκι που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, σ...

  



Ανακοπή στο σπίτι του υπέστη το 6,5 ετών κοριτσάκι που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.



Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το κοριτσάκι εδώ και τρεις ημέρες ήταν εμπύρετο με συμπτώματα διάρροιας και δύσπνοιας στο σπίτι του, στην Τούμπα. Σήμερα η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -αφού νωρίτερα είχε εξεταστεί και από παιδίατρο- και μέσα σε λίγη ώρα διακομίστηκε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με τους διασώστες να προσπαθούν να ανακτήσουν τις αισθήσεις του με ΚΑΡΠΑ.

Μόλις το κοριτσάκι έφτασε στο Ιπποκράτειο διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, όπου από την πρώτη στιγμή το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό με υπεράνθρωπες προσπάθειες επιχείρησε να το επαναφέρει στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, το 6,5 ετών κοριτσάκι έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

«Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και οι γιατροί στο νοσοκομείο για να το επαναφέρουν στη ζωή με ΚΑΡΠΑ, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με τον ίδιο το παιδάκι υπεβλήθη και σε τεστ covid, χωρίς όμως να διαπιστωθεί λοίμωξη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πλέον αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.