Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν οι 4 Αλβανοί για τους πυροβολισμούς με νεκρό σε καφετέρια

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπιστούν οι 7 Αλβανοί που πυροβολούσαν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα ...





Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπιστούν οι 7 Αλβανοί που πυροβολούσαν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ομοεθνής τους που έτυχε να βρίσκεται εκεί για να δει αγώνα ποδοσφαίρου.

Μία από τις τελευταίες σφαίρες πέτυχε τον 39χρονο υδραυλικό που βρισκόταν στην καφετέρια, ο οποίος διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ αλλά κατέληξε από αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ταυτοποιήσει τέσσερις από τους επτά εμπλεκόμενους στον καυγά με πυροβολισμούς και νεκρό στη Νέα Ιωνία και κάνουν εκτεταμένες έρευνες, για να μην το σκάσουν οι δράστες στην Αλβανία. Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες ώστε να ταυτοποιήσουν και τα τρία ακόμη άτομα που βρίσκονταν στη Νέα Ιωνία και γι' αυτό έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα δύο τζιπ, το μαύρο πολυτελές που ήταν σταθμευμένο στη γωνία της καφετέριας καθώς και το ασημί με το οποίο φέρονται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς. Ακόμη, εξετάζονται και οι κάλυκες για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες επίθεση.

Νέα Ιωνία: Η «ομάδα L» πίσω από τους πυροβολισμούς με νεκρό

Γνωστοί στις Αρχές είναι οι Αλβανοί που άρχισαν να πυροβολούν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα ένας συμπατριώτης τους που βρέθηκε στην καφετέρια για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η συμμορία αποκαλείται ομάδα «L». Σε αυτή συμμετέχουν περίπου 10 Αλβανοί, που δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιασμών, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.