Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κεραμεικός: Έτσι γλίτωσε η 21χρονη που δέχθηκε επίθεση από Αφρικανό – Την έριξε στον δρόμο και προσπάθησε να την βιάσει

Toν απόλυτο τρόμο έζησε μια 21χρονη με καταγωγή από το Ιράν, όταν παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από έναν Αφρικανό στον Κεραμεικό. Όλα ...





Toν απόλυτο τρόμο έζησε μια 21χρονη με καταγωγή από το Ιράν, όταν παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από έναν Αφρικανό στον Κεραμεικό.



Όλα έγιναν γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Η 21χρονη, που σπουδάζει στη Γερμανία, έχει έρθει στην Ελλάδα για να επισκεφθεί τους γονείς της που διαμένουν στη χώρα. Εκείνο το βράδυ είχε πάει σε ένα κλαμπ της περιοχής για να διασκεδάσει με την παρέα της. Όταν βγήκε από το μαγαζί, την πλησίασε ένας θηριώδης άνδρας, όπως τον έχει περιγράψει στους αστυνομικούς. Της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά, εκείνη αρνήθηκε και του είπε ότι θέλει να φύγει.

Η 21χρονη ξεκίνησε να περπατά γρήγορα, μπήκε σε ένα στενό, όμως είδε ξαφνικά μπροστά της τον Αφρικανό ο οποίος την πέταξε στον δρόμο και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα και τα εσώρουχα. Κατέβασε και ο ίδιος το εσώρουχό του και αποπειράθηκε να την βιάσει.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα στους αστυνομικούς γλίτωσε την τελευταία στιγμή, καθώς ένας περαστικός είδε τι συνέβαινε και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Ο επίδοξος βιαστής φοβήθηκε και διέφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Η 21χρονη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον δράστη της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.