Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούρδος επιχειρηματίας δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια στις περιοχές που επλήγησαν από το σεισμό

Ο Κούρδος επιχειρηματίας Hamdi Ulukaya που ζει στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει αρχικά 1 εκατομμύριο δολάρια στην περιοχή του σεισμού κ...





Ο Κούρδος επιχειρηματίας Hamdi Ulukaya που ζει στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει αρχικά 1 εκατομμύριο δολάρια στην περιοχή του σεισμού και στη συνέχεια επιπλέον ακόμη 1 εκατομμύριο δολάρια.

Στις 6 Φεβρουαρίου, ένας σεισμός μεγέθους 7,7 και 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο το Καχραμανμαράς, το Παζαρτζίκ και Ελμπιστάν της Τουρκίας προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε 10 επαρχίες.

Ξεκίνησαν εκστρατείες βοήθειας στη χώρα και στο εξωτερικό για τον σεισμό.

Ο Hamdi Ulukaya, ιδιοκτήτης της παγκοσμίου φήμης «Chobani Yogurt», ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια που ισοδυναμεί με τη συνολική δωρεά που έγινε στο «Turkish Philanthropy Funds Turkey Earthquake Relief Fund», το οποίο άνοιξε για την Τουρκία και ότι θα δωρίσει ένα εκατομμύριο ακόμη στο μέλλον.

Η Ulukaya κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στην εκστρατεία βοήθειας της Φιλανθρωπικής αυτής πρωτοβουλίας.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που ειδικεύεται στο στραγγιστό γιαούρτι «Chobani» ανακοίνωσε τη δωρεά του μοιράζοντας στον λογαριασμό του στο Twitter με τα εξής λόγια:

«Καλώ όλους να στηρίξουν την εκστρατεία βοήθειας του TPF στον σεισμό στην Τουρκία. Δωρίζω 1.000.000 USD αρχικά. Θα κάνω επίσης μια πρόσθετη δωρεά έως και 1.000.000 USD που ισοδυναμεί με τις συνολικές δωρεές. Ας βοηθήσουμε μαζί την Τουρκία!».

Ο Ulukaya, ο οποίος γεννήθηκε στοΕρζιντζάν το 1972 και έγινε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στον κόσμο ιδρύοντας την εταιρεία Chobani Yogurt στις ΗΠΑ, δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια στο Κομπάνι μέσω των Ηνωμένων Εθνών το 2014. Ίδρυσε ένα ίδρυμα με το όνομα "Tent".

Rudaw
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.