Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεισμός Τουρκία: 17χρονη ανασύρθηκε ζωντανή μετά από 10 μέρες και 8 ώρες!

     Ένα κορίτσι 17 ετών ανασύρθηκε σήμερα ζωντανό από τα χαλάσματα κτιρίου που κατέρρευσε στη νότια επαρχία Καχραμανμαράς, 248 ώρες μετά τ...

  


 
Ένα κορίτσι 17 ετών ανασύρθηκε σήμερα ζωντανό από τα χαλάσματα κτιρίου που κατέρρευσε στη νότια επαρχία Καχραμανμαράς, 248 ώρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη γειτονική Συρία.

Την Τετάρτη, και μετά από 222 ώρες εγκλωβισμένη στα χαλάσματα κτιρίου στο Καχραμανμαράς ανασύρθηκε ζωντανή από τα χαλάσματα μία 42χρονη.

Την Τρίτη διασώθηκαν συνολικά εννέα επιζώντες στην Τουρκία, μεταξύ των οποίων δύο αδέρφια ηλικίας 17 και 21 ετών, που ανασύρθηκαν από τα ερείπια πολυκατοικίας στην επαρχία Καχραμανμάρας και μία 77χρονη που ανασύρθηκε από τα ερείπια επταώροφης πολυκατοικίας στο Αντίγιαμαν 212 ώρες μετά τον σεισμό.

Στην παροχή βοήθειας στους επιζώντες που έχουν μείνει χωρίς στέγη ή αρκετό φαγητό μέσα στο κρύο επικεντρώνονται πλέον οι επιχειρήσεις στην Τουρκία.

Πολλοί επιζώντες είναι επίσης αντιμέτωποι με πολικές θερμοκρασίες, αφού έχουν μείνει άστεγοι, ενώ πάνω από 105.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τον σεισμό, εκ των οποίων περισσότεροι από 13.000 εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Σημειώνεται ότι ο φονικός σεισμός έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 40.000 ανθρώπους και στις δύο χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.