Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ας τους κρατάμε εδώ κι άλλο... To Πακιστάν πρότεινε για Νόμπελ Ειρήνης τον Ταγίπ !

Η γερουσία του Πακιστάν προτείνει ως υποψήφιο για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης τον πρόεδρο Ρετζέπ Tαγίπ Ερντογάν. Στην επιστολή που φέρει την ...





Η γερουσία του Πακιστάν προτείνει ως υποψήφιο για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης τον πρόεδρο Ρετζέπ Tαγίπ Ερντογάν. Στην επιστολή που φέρει την υπογραφή του Προέδρου της γερουσίας του Πακιστάν Μουχάμαντ Σαντίκ Σανζρανί, τονίζονται οι επαφές του Ερντογάν σχετικά με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και την κρίση σιτηρών.

Στην επιστολή αναφέρεται πως

“Ο Ερντογάν μόνος του, χάρη στις ακούραστες προσπάθειες και τις έγκαιρες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις του στις δύο πλευρές, απέτρεψε μία παγκόσμια καταστροφή. Η Πρωτοβουλία Σιτηρών Ευξείνου Πόντου έσωσε επίσης την περιοχή από ένα καταστροφικό λιμό. Ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι ένας πολιτικός και λαϊκός ηγέτης που πάντα αγωνίζεται όχι μόνο για την ευημερία της χώρας του αλλά και για την περιφερειακή και παγκόσμια ευημερία. 

Όχι μόνο αποδεικνύει την πολύτιμη ηγεσία του για τη χώρα ή την περιοχή του, αλλά μεταφέρει επίσης το μήνυμα του Αγίου προφήτη Μωάμεθ και της διδασκαλίας σχετικά με την ειρήνη την ανεκτικότητα και την αγάπη για όλη την ανθρωπότητα. Ο Πρόεδρος Ερντογάν συνεχίζει να καταρρίπτει μύθους και παρανοήσεις σχετικά με τις ισλαμικές διδαχές και υπερασπίζεται τα ίσα δικαιώματα όλων των ανθρώπων.

Ως εκ τούτου είναι μεγάλη μου χαρά να τον προτείνω για το Νόμπελ Ειρήνης και ελπίζω ότι θα του δώσετε την απαραίτητη προσοχή υπό το φως των εξαιρετικών και μοναδικών προσπαθειών του”

https://www.yenisafak.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.