Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Hurriyet: Ο Μητσοτάκης θα ορίσει εκλογές, ανάλογα με την ημερομηνία εκλογών στην Τουρκία

   Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θέλει να ορίσει εκλογές στην Ελλάδα ανάλογα με την ημερομηνία (των εκλογών) στην Τουρκ...

  



Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θέλει να ορίσει εκλογές στην Ελλάδα ανάλογα με την ημερομηνία (των εκλογών) στην Τουρκία»

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα αναφέρεται το σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, αναφέροντας πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «κανονίζει» εκλογές με το βλέμμα του στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, το δημοσίευμα της Hurriyet φιλοξενεί ένα εκτενές άρθρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τίτλο «Το μέλημα του Μητσοτάκη είναι οι εκλογές στην Τουρκία».



Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θέλει να ορίσει εκλογές στην Ελλάδα ανάλογα με την ημερομηνία (των εκλογών) στην Τουρκία».

Την ίδια, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση σε νέους, η δημοτικότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα, αφού σε ερωτήσεις που έγιναν σε νέους, το κόμμα του Ερντογάν έρχεται τέταρτο, μετά και τους αναποφάσιστους, με ποσοστό 13,9%

Τέλος, σημειώνεται πως ο Ερντογάν ανέβασε ξαφνικά το ποσοστό αύξησης, που ανακοίνωσε για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, από 25% σε 30% και αυτό επειδή υπήρξαν αντιδράσεις. Πρόσθεσε, δε, ότι η αύξηση αυτή θα είναι για το πρώτο εξάμηνο, καθώς στη συνέχεια θα υπάρξει και νέα αύξηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.