Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στη Βέροια με τον θεότρελη: «Έβλεπε απαθής το παιδί της να πεθαίνει»

   Το κοινό αίσθημα προκαλούν τα όσα υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή η 29χρονη από τη Βέροια, η οποία πλέον βρίσκεται στη φυλακή, καθώς κατ...

  



Το κοινό αίσθημα προκαλούν τα όσα υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή η 29χρονη από τη Βέροια, η οποία πλέον βρίσκεται στη φυλακή, καθώς κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της μόλις 11 μηνών κόρης της. «Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μπουσούλησε, διέφυγε της προσοχής μου και δυστυχώς έπεσε μέσα στο νερό. Δεν βούτηξα να το σώσω, γιατί δεν ήξερα κολύμπι και δεν ήθελα… Φώναξα για βοήθεια, αλλά δεν με άκουσε κανείς», είπε η 29χρονη μητέρα κατά την απολογία της, όπως αποκαλύπτει η Realnews.

«Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου, πάρα πολύ», πρόσθεσε η γυναίκα στον ανακριτή Βέροιας, ο οποίος δεν πείστηκε και διέταξε την προφυλάκισή της. Στη γυναίκα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως αναφέρουν οι πηγές της «R», η απόφαση να οδηγηθεί στη φυλακή και όχι στο ψυχιατρείο ελήφθη καθώς ο ανακριτής έκρινε ότι, ακόμα κι αν δεν έριξε το παιδί στο νερό από πρόθεση, δεν έκανε καμία ενέργεια για να το σώσει. «Στην ουσία, έβλεπε απαθής το παιδί της να πεθαίνει», αναφέρουν οι πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές, έφυγε με το κοριτσάκι της από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου ζούσε με τη μητέρα, τον αδελφό και τον παππού της, και επέστρεψε την επόμενη ημέρα χωρίς το παιδί της. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη στην τεχνητή λίμνη του φράγματος του Αλιάκμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν ότι ο θάνατος του 11 μηνών κοριτσιού προήλθε από ασφυξία μέσα στο νερό. Επίσης, το βρέφος έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό.

«Σε σοκ ο πατέρας»

H Σοφία Ζεϊμπέκη, δικηγόρος του πατέρα του άτυχου βρέφους από τη Βέροια, μιλά στην «R» και δηλώνει ότι ο 40χρονος άνδρας είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Είναι διαλυμένος, σε κατάσταση σοκ, παραμιλάει, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που τον έχει βρει. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας έκανε την αναγνώριση του πτώματος του παιδιού του», αναφέρει η δικηγόρος και προσθέτει ότι το παιδί γεννήθηκε από μια στιγμιαία σχέση.

«Δεν τη γνώριζε καλά καλά. Έβλεπε μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, με κυκλοθυμική διάθεση. Όταν γεννήθηκε το παιδί έγινε το τεστ DNA και προέκυψε ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας. Δεν γνώριζε τα προβλήματα που είχε η 29χρονη γυναίκα. Δεν είχε καταλάβει τι θα ακολουθούσε. Σε ό,τι αφορά το παιδί, έβλεπε ένα χαμογελαστό, ευτυχισμένο και χαρούμενο παιδάκι. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ζούσε σε ένα προβληματικό περιβάλλον. Δεν έδειχνε σημάδια ότι ήταν παραμελημένο», δηλώνει η Σ. Ζεϊμπέκη.

«Τον Αύγουστο ήρθε στο γραφείο μου ο άνθρωπος, όντας απογοητευμένος», σημειώνει η δικηγόρος του πατέρα, αποκαλύπτοντας ότι ο πελάτης της από την πρώτη στιγμή ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα για την ανατροφή του παιδιού. Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – REALNEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.