Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Στην επέτειο ξεπουλήματος της Μακεδονίας... Πρόταση δυσπιστίας κατέθεσε ο Τσίπρας κατά της Κυβέρνησης!

Σαν σήμερα ο Τσίπρας με 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και 8 πρόθυμους από ΑΝΕΛ και Ποτάμι επικυρώνουν στην Βουλή την Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπ...




Σαν σήμερα ο Τσίπρας με 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και 8 πρόθυμους από ΑΝΕΛ και Ποτάμι επικυρώνουν στην Βουλή την Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και δένουν χειροπόδαρα την Ελλάδα! Προφανώς και δεν είναι τυχαία η επιλογή της ημερομηνίας που είναι ίδια με την πρώτη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015!

Το περιεχόμενο του φακέλου που έλαβε από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, μετά το αρχικό του αίτημα για τις επισυνδέσεις, αποκάλυψε στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, όπως είπε ο φάκελος που του δόθηκε από την ανεξάρτητη αρχή επιβεβαιώνει ότι 10 πρόσωπα παρακολουθούνταν συνολικά, μεταξύ των οποίων, ο νυν υπουργός Εργασίας και πρώην υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, οι δημοσιογράφοι, Τάσος Τέλλογλου και Θανάσης Κουκάκης αλλά και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κ. Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του ΓΕΣ, κ. Λαλουσης, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, κ. Διακόπουλος, ο πρωήν και ο νυν επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης εξοπλισμών κοι Λάγιος και Αλεξόπουλος.

Στην ομιλία του ο Τσίπρας κατέληξε... Υποβάλλουμε πρόταση δυσπιστίας για την υπεράσπιση της δικαιοσύνης... Η κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει στην θέση της... Σε κρίσιμες στιγμές, οφείλουμε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.