Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρώσος πράκτορας ο Ισλαμιστής που απειλούσε με βόμβες την Ελλάδα... Τον έπιασε η Αντιτρομοκρατική στην Θεσσαλονίκη!

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο φαρσέρ που έστειλε χθες τα απειλητικά email στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία...





Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο φαρσέρ που έστειλε χθες τα απειλητικά email στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα απειλούσε με ξεκάθαρη Ισλαμιστική ρητορική...

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Ρώσο ηλικίας 42 ετών, ο οποίος διέμενε με άδεια παραμονής στη Θεσσαλονίκη, και συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο 42χρονος φέρεται να είχε κάνει αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες στρεφόταν κατά της κυβέρνησης για την στάση που κράτησε σε σχέση με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
 

Έγραφε συγκεκριμένα στις αναρτήσεις του, ότι «θα βάζω βόμβες», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Φάρσα τα email

Τα email για τοποθέτηση βόμβας που εστάλησαν το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και σε 6 νοσοκομεία, από τον Ρώσο "Ισλαμιστή"... αποδείχτηκαν φάρσα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα email στάλθηκαν, εκτός από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Γεννηματάς, Τζάνειο, Παίδων, Ευαγγελισμός και Ερρίκος Ντυνάν.

Σε όλους τους χώρους πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι, αλλά δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.