Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με «αιχμή του δόρατος» τον Ακάρ... Οι τούρκοι ζητούν να ανοίξει συζήτηση για την... Γαύδο! Γιατί όχι και για τους Παξούς;

  Ο Χουλουσί Ακαρ κάλεσε την Ελλάδα να μην κάνει το λάθος, όπως έχει γίνει και άλλες φορές, τόνισε, στο παρελθόν με… γνωστά αποτελέσματα. ...

 



Ο Χουλουσί Ακαρ κάλεσε την Ελλάδα να μην κάνει το λάθος, όπως έχει γίνει και άλλες φορές, τόνισε, στο παρελθόν με… γνωστά αποτελέσματα.

Σε άλλο του ένα επιθετικό μήνυμα προς την Ελλάδα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ υπογράμμισε πως η «Ελλάδα είναι που μας προκαλεί».

«Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση που μας γίνεται αναπάντητη. Επιδιώκουν την ένταση για πολιτικούς λόγους. Σταματήστε την προκλητική σας στάση το συντομότερο δυνατό. Θέλουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Ας μιλήσουμε, ας συζητήσουμε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε νέες δηλώσεις του ο Τούρκους αξιωματούχος.

«Μην κολλάτε σε μια περιπέτεια με την στήριξη άλλων. Μην κάνετε τέτοιο λάθος. Το κάνατε αυτό στην ιστορία, οι συνέπειες είναι γνωστές. Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν», τόνισε.

Το ενδιαφέρον του τουρκικού δημοσιεύματος της Millieyt είναι ότι η κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης που αναφέρεται στις δηλώσεις Ακάρ αφορά στην Γαύδο. Μάλιστα έχει τονιστεί η περιοχή με μεγενθυντικό φακό.

Να σημειωθεί πως στην Γαύδο, την ίδια ώρα βρίσκονταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στο νησί (σ.σ. είχε πάει πρόσφατα και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου) εδώ και 25 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.