Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απειλεί την Ελλάδα με ψευτιές ο Ακάρ: «Πυροβόλησαν τους ψαράδες μας, αυτό δεν θα μείνει χωρίς απάντηση»

    Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, εξαπέλυσε και σήμερα (06.01.2023) ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας. Αφορμή για το νέο ξέ...

   



Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, εξαπέλυσε και σήμερα (06.01.2023) ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας.

Αφορμή για το νέο ξέσπασμα του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, στάθηκε το επεισόδιο μεταξύ του πλωτού του ελληνικού λιμενικού και της τουρκικής ακταιωρού, η οποία παρενόχλησε το σκάφος της χώρα μας.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Open TV στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ο Ακάρ ανέφερε στο νέο επιθετικό μήνυμά του:

«Εργαζόμαστε πραγματικά σκληρά για να τα επιλύσουμε μέσω διαλόγου. Δυστυχώς δεν λάβαμε θετική απάντηση από τη γειτονική Ελλάδα. Όπως δεν ήρθαν, προσπαθούν να μας κατηγορήσουν με κάποιες δικές τους έννοιες. Από την Ελλάδα, που όπλισε τα νησιά και διέλυσε το status quo. Μόλις χθες πυροβόλησαν τους ψαράδες μας.

Η Ελλάδα είναι προκλητική, μέρα-νύχτα. Κάνουν τα πάντα. Τα κάνουν για εσωτερικούς, πολιτικούς λόγους. Δεν αφήνουμε αναπάντητη καμία παρενόχληση που γίνεται σε εμάς. Λέμε ότι πριν πέσει το χιόνι στα βουνά που εμπιστεύεσαι, βάλε το μυαλό σου σωστά και τα πόδια σου στη γη. Τους προειδοποιήσαμε και συνεχίζουμε να τους προειδοποιούμε.

Αφήστε την προκλητική σας στάση. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Ας μιλήσουμε, λέμε. Δυστυχώς, βλέπουμε ένα πρόβλημα από την άλλη πλευρά ως προς αυτό. Το κάνατε αυτό στην Ιστορία, οι συνέπειες είναι γνωστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.