Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος Αντιστράτηγος για τον θάνατο του δολοφόνου του Σολωμού στην Κύπρο: Έτσι θέλουν οι Έλληνες για να μην σηκώνουν κεφάλι”

Τον Τούρκο Στρατηγό τον ονόμαζαν «Τανμπουράλι Πασά» γιατί κινούνταν στην Κύπρο με ένα ντέφι στο χέρι, ενώ ανέβαινε πάνω στα τουρκικά άρματα...





Τον Τούρκο Στρατηγό τον ονόμαζαν «Τανμπουράλι Πασά» γιατί κινούνταν στην Κύπρο με ένα ντέφι στο χέρι, ενώ ανέβαινε πάνω στα τουρκικά άρματα μάχης την νύχτα στην Κύπρο ( 1974) για να δημιουργήσει δήθεν πανικό στην ελληνική πλευρά

Οι Τούρκοι δεν κατανοούν άλλη γλώσσα από αυτής της στρατιωτικής απειλής και αυτό είναι διαχρονικά αποδεδειγμένο.

Έτσι τώρα, ο απόστρατος Αντιστράτηγος Ισμαήλ Χακίν Πεκίν, πρώην Αρχηγός της υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών του τουρκικού Γενικού Επιτελείου μίλησε για τον αποθανών Αντιστράτηγο Χασάν Κουμντακσί, ο οποίος είχε διατάξει την εν ψυχρώ δολοφονία του ήρωα Σολωμού στην Κύπρο το 1996.

Ο ίδιος αναφέρει σε συνέντευξη στον τουρκικό τύπο: “ήταν ένας διοικητής που γύριζε τα βουνά με τους στρατιώτες. Ήταν ένας στρατιώτης που δεν δίστασε να αναλάβει τις ευθύνες του και έκανε μια απλή ζωή.

Όταν οι Έλληνες προσπάθησαν να κατεβάσουν την τουρκική σημαία στην Κύπρο, έδωσε εντολή να πυροβολήσουν χωρίς δισταγμό.

Μετά από αυτό το γεγονός οι Έλληνες δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Εκτελούσε σημαντικά καθήκοντα τόσο για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις όσο και για το κράτος. Μερικά από αυτά είναι άγνωστα.

Μετά την αποστρατεία, περιστασιακά καλούνταν στην τηλεόραση και μιλούσε για τον πόλεμο κατά των Κούρδων, ενώ θυμάμαι ότι ήταν πολύ στενοχωρημένος όταν άρχισαν οι συνωμοσίες της FETO. Δεν χρησιμοποιούσε κινητό και μιλούσε είτε τηλεφωνικά είτε πρόσωπο με πρόσωπο με οποιονδήποτε. Καθίσαμε ο ένας πάνω στον άλλο στα καταλύματα".
Με συμμετοχή στην εισβολή της Κύπρου το 1974, ο απόστρατος Συνταγματάρχης του Επιτελείου Ογκούζ Καλέλιογλου δήλωσε: "ο Hasan Kumdakçı Πασάς ήταν ένας πολύτιμος Αξιωματικός. Ήταν ο εφιάλτης του εχθρού τόσο στο Βόρειο Ιράκ όσο και στην Κύπρο. Το όνομά του ήταν «Τανμπουράλι Πασάς» γιατί περπατούσε σε όλα τα σύνορα με ένα ντέφι στο χέρι. Κινούνταν μαζί με τα άρματα μάχης την νύχτα στην Κύπρο και δημιουργούσε πανικό στην ελληνική πλευρά».

Τι επιδιώκουν οι Τούρκοι με τέτοιες δηλώσεις κατά του ελληνισμού στην Κύπρο και την Ελλάδα

Οι δηλώσεις των Τούρκων για τον αποθανόντα Τούρκο Στρατηγό, αγγίζουν τα όρια της προσβολής του ανθρώπινου γένους, ειδικά στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην μαρτυρική Κύπρο, τα οποία αποσιωπήθηκαν σκανδαλωδώς από την διεθνή κοινότητα, ενώ δεν καταδικάστηκε ποτέ κανένας Τούρκος, σε αντίθεση με άλλα εγκλήματα αργότερα διεθνώς.

Έτσι φτάσαμε στα γεγονότα του 1996, όπου εκτελέστηκαν Κύπριοι απλοί πατριώτες όπως ο Σολωμού, με τον πιο ιταμό τρόπο, χωρίς και πάλι να ακούσουμε ή να γίνει τίποτα.

Τα ίδια εγκλήματα διαπράττονται και σήμερα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στην Συρία, όπου έχουμε βιασμούς, εκτελέσεις, βασανιστήρια, αλλά και εθνολογική αλλοίωση, ενώ η τουρκική δράση στην ΝΑ Τουρκία κατά των Κούρδων, αποτελεί μια σύγχρονη γενοκτονία.

Εδώ και μερικούς μήνες οι Τούρκοι μας απειλούν δήθεν ότι θα έρθουν βράδυ στα ελληνικά νησιά μας, χωρίς να υπολογίζουν ούτε τις δικές τους απώλειες, ούτε φυσικά τις μεγάλες επιπτώσεις μιας τέτοιας πιθανή στρατιωτικής εισβολής.

Η Τουρκία όπως αναφέρουν πολλοί ειδικοί, δεν έχει ιστορία, αλλά ένα τεράστιο ποινικό μητρώο, για το οποίο θα αποδώσει τα “κεκανονισμένα” μία και καλή, και αυτό οι “ γείτονες” ενώ το φοβούνται, ταυτόχρονα το αγνοούν, ειδικά επί καθεστώτος Ερντογάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.