Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του Κωνσταντίνου μετά το εγκεφαλικό... Νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα!

  Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο «Υγεία» με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη αλλά στ...

 



Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο «Υγεία» με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο 83χρονος σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη οξύ εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου. Αν και δεν είναι διασωληνωμένος, η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.

Σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα παιδιά του τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα και μαζί με την σύζυγό του, Άννα – Μαρία βρίσκονται κοντά του καθημερινά, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου της Μονάδας. Στην Ελλάδα επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με την σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα λόγω εισρόφησης. Στο παρελθόν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα.

Η τελευταία φορά που ο Κωνσταντίνος εμφανίστηκε δημόσια ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2022 που είχε γευματίσει με την οικογένειά του σε γνωστό μαγαζί επί της Βουκουρεστίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.