Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρέθυμνο: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον αιματηρό καβγά στο μπαρ – Ζημιές και δύο άτομα στο νοσοκομείο

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την αιματηρή συμπλοκή που συνέβη σε μπαρ του Ρεθύμνου, τα ξημερώματα της Κυριακής. ...





Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την αιματηρή συμπλοκή που συνέβη σε μπαρ του Ρεθύμνου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο αιματηρό επεισόδιο εμπλέκονται ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Ρέθυμνο, και μία παρέα νεαρών από τον Μυλοπόταμο. Η συμπλοκή συνέβη στο μπαρ, όπου εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναφέρουν ότι οι νεαροί προκάλεσαν φασαρία, ενώ δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν έναν θαμώνα του μαγαζιού. Οι ιδιοκτήτες τους έδιωξαν και ενημέρωσαν τόσο τις Αρχές, όσο και τον υπεύθυνο του καταστήματος, προκειμένου να μην τους αφήσουν να μπουν μέσα.

Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο, όταν ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού δεν τους επέτρεψε την είσοδο. Τότε, ένας 27χρονος τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, να μπει στη μέση για να προστατεύσει τον πατέρα του.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ο νεαρός τον μαχαίρωσε στο χέρι και ο αστυνομικός, φοβούμενος για τη ζωή του, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε χαμηλά τον 27χρονο, στην κοιλιακή χώρα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο 27χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στη χειρουργική κλινική.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.