Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι αντιστράτηγοι που αποστρατεύονται

Τον δρόμο της αποστρατείας, μετά τη συνεδρίαση του Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας, πήραν ο υπαρχηγός Γιώργος Γιάννινας και ο Γεν...





Τον δρόμο της αποστρατείας, μετά τη συνεδρίαση του Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας, πήραν ο υπαρχηγός Γιώργος Γιάννινας και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Γιώργος Κανέλλος.

Στους δύο αντιστρατήγους, εν αποστρατεία πλέον, θα απονεμηθούν οι τίτλοι του επίτιμου Υπαρχηγού και του επίτιμου Επιθεωρητή. Διατηρητέοι στον βαθμός κρίθηκαν οι αντιστράτηγοι Λάζαρος Μαυρόπουλος και Γιώργος Δούβαλης, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από δύο υποστράτηγους που θα προαχθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις υποστράτηγοι «παίζουν» για τις δύο κενές θέσεις, με έναν εξ’ αυτών να θεωρείται για πολλούς «κλειδωμένος». Αναμένονται, επίσης, σημαντικές αλλαγές τόσο στον κλάδο της Τάξης όσο και σε αυτόν της Ασφάλειας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τους ανώτατους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ και τους προϊσταμένους κομβικών Υπηρεσιών.

Ο υπαρχηγός Γιώργος Γιάννινας

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Γιώργος Κανέλλος

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή δύο (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους:

Λάζαρο Μαυρόπουλο
Γεώργιο Δούβαλη

Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τον Γεώργιο Γιάννινα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γεώργιο Κανέλλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.