Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουν χαθεί μέτρο και λογική.... «Η Ελλάδα φοβάται την Τουρκία, θα δώσει λόγο για την Πελοπόννησο»

Ο πολιτικός συνέταιρος του Ερντογάν, πρόεδρος του κόμματος “Μεγάλη Ενότητα” και φίλος της οικογένειας Σαδικ, αυτό το πολιτικό π@ρτάλι ο Μου...





Ο πολιτικός συνέταιρος του Ερντογάν, πρόεδρος του κόμματος “Μεγάλη Ενότητα” και φίλος της οικογένειας Σαδικ, αυτό το πολιτικό π@ρτάλι ο Μουσταφά Ντεστιτζί, αναφερόμενος στην Ελλάδα, είπε τα εξής: “Η Ελλάδα εμπιστευόμενη τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την ΕΕ, επιδιώκει να κάνει μία σειρά από κινήσεις κατά της Τουρκίας. Η Ελλάδα φοβάται. Και γνωρίζουμε πως αυτές τις κινήσεις τις κάνει με φόβο.

Φοβάται από την Τουρκία πως “η Τουρκία θα μας καταπιεί”, πως η Τουρκία “Θα μας καταλάβει”, πως η Τουρκία “Θα καταλάβει την Δυτική Θράκη”, πως η Τουρκία θα καταλάβει τα νησιά, πως η Τουρκία θα καταλάβει όλη την Κύπρο, πως οχι μόνο αυτά αλλά η Τουρκία θα καταλάβει και την Κρήτη, πως η Τουρκία θα καταλάβει όλη την Κύπρο, πως η Τουρκία θα κυριαρχήσει στην Ανατολική Μεσόγειο και μάλιστα πώς θα έρθει ακόμη και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

“Και με τον φόβο αυτό, έριξε τον εαυτό της στην αγκαλιά των ΗΠΑ, δηλαδή στην αγκαλιά του ιμπεριαλισμού. Έχει σχεδόν υποβιβαστεί στην θέση της 52ης πολιτείας των ΗΠΑ. Αλλά όπως λέω, ο φόβος του θανάτου δεν έχει κανένα όφελος Όταν έρθει η ημέρα, αυτό το μεγάλο τούρκικο έθνος θα πάρει αυτό που του δικαιούται και θα ζητήσει λογοδοσία για όλες τις σφαγές που έγιναν τον περασμένο αιώνα, με πρώτη αυτήν της Πελοποννήσου και αυτών που έγιναν στα Βαλκάνια”.

Να μην ξεχάσουν οι φωστήρες του ΥΠΕΞ, να του επιτρέψουν πάλι να έρθει στην Ελλάδα… tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.