Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Όταν η Τουρκία λέει ότι θα έρθει ξαφνικά ένα βράδυ, θα το κάνει» λέει ο Οκτάϊ και επιτίθεται στον Στρατηγό Φλώρο!

  Χωρίς τέλος η προκλητική ρητορική των Τούρκων αξιωματούχων. «Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ‘θα έρθουμε ξαφνικά’, αν το πει...

 



Χωρίς τέλος η προκλητική ρητορική των Τούρκων αξιωματούχων. «Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ‘θα έρθουμε ξαφνικά’, αν το πει θα το κάνει», τόνισε ο Φουάτ Οκτάι, ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή του για την περιοδεία που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις και απειλές. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, ο Φουάτ Οκτάι διαμήνυσε πως ό,τι λέει η Τουρκία θα το κάνει και πως δεν λέει λόγια του αέρα.

«Βλέπουμε ποιος έρχεται και συγχαίρει ποιον, σωστά; Χθες, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης δέχθηκε συγχαρητήρια από τον δήμαρχο της Αθήνας: “Είμαστε δίπλα σου, αδελφέ”. Είναι ξεκάθαρη η ‘αδελφοσύνη’ μεταξύ τους. Πείτε στον αδελφό σας που είναι μαζί σας να πει στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να μην βγάζει φωτογραφίες με την Αλικαρνασσό από πίσω του. Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και κάνει ό,τι πρέπει».

«Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ‘θα έρθουμε ξαφνικά’, αν το πει θα το κάνει. Ειδικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν λέει λόγια του αέρα», δήλωσε ο Οκτάι σε συνέντευξή του σε κανάλι στο Youtube.

Δείτε την ανάρτηση του Στρατηγού Φλώρου που έκανε "τούρκο" τον Οκτάϊ...




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.