Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συντετριμμένη στους τάφους των γονιών της η Βασίλισσα Σοφία αδερφή του Κωνσταντίνου!

Το σημείο όπου θα ενταφιαστεί ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος στους βασιλικούς τάφους στο Τατόι, επισκέφθηκαν μέλη της οικογένειάς του. Όπως θα δεί...





Το σημείο όπου θα ενταφιαστεί ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος στους βασιλικούς τάφους στο Τατόι, επισκέφθηκαν μέλη της οικογένειάς του. Όπως θα δείτε στο σημείο βρέθηκαν οι αδερφές του Ειρήνη και Βασίλισσα Σοφία και άλλα μέλη της οικογένειας.

Οι συγγενείς του Βασιλιά έφτασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Τατόι. Στους βασιλικούς τάφους βρέθηκαν η σύζυγος του Βασιλιά, Άννα – Μαρία, ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα, οι αδερφές του Ειρήνη και Σοφία και ο μικρός του γιος Φίλιππος με την σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα περπάτησαν στο σημείο με την Βασίλισσα Σοφία να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Η κηδεία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου στην Μητρόπολη Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι. Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αλλά οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμες...

Η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει σχέδιο το οποίο και θα ξεδιπλωθεί από την παραμονή της κηδείας και την ίδια ημέρα θα υπάρχει περιφρούρηση της Μητρόπολης αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη θα συνοδεύσει την πομπή από τον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας έως το Τατόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.