Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: Οι νέοι του κόμματός του του αφιέρωσαν τραγούδι αγάπης

  Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και οι προεκλογικές φιέστες με τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της χώρας,...

 



Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και οι προεκλογικές φιέστες με τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της χώρας, πληθαίνουν.

Οι σκηνές από την τελευταία συγκέντρωση των νέων του κυβερνώντος κόμματος, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, ήταν εντυπωσιακές και οι στίχοι απόδειξη πίστης και αφοσίωσης στον Ερντογάν.

Το τραγούδι ερμήνευσε γνωστός τραγουδιστής της δεκαετίας του 1980 ενώπιον του Τούρκου προέδρου και από κάτω οι νέοι τραγουδούσαν μαζί του τους στίχους: «Όλα τα κάνω για σένα. Τις προσευχές μου και τα όνειρά μου. Οι επιθυμίες μου και τα δάκρυα μου. Όλες οι αγκαλιές μου θα είναι για σένα. Όλα για σένα… Όλα για εσάς. Μέχρι το τέλος της ζωής μας. Μέχρι τέλους. Ο Θεός να σας έχει πάντα μαζί μας κύριε πρόεδρε.

Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ! Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!» αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.