Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ιμάμης τα λέει για την Δύση... «Δικαίωμα της γυναίκας να είναι πόρνη»...!!!

   Ο Younus Kathrada είναι ένας Καναδός, γεννημένος στη Νότια Αφρική ιμάμης, ο οποίος κηρύττει μίσος. Στις ομιλίες του καλεί τους συμπολίτε...

  



Ο Younus Kathrada είναι ένας Καναδός, γεννημένος στη Νότια Αφρική ιμάμης, ο οποίος κηρύττει μίσος. Στις ομιλίες του καλεί τους συμπολίτες του Καναδούς να υποστηρίξουν τους Ταλιμπάν και τις προσπάθειές τους να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο της σαρία

Έχει περάσει πάνω από είκοσι χρόνια ενεργά εμπλεκόμενος στη μουσουλμανική κοινότητα της ηπειρωτικής Βρετανικής Κολομβίας, στον Καναδά. Σε ένα πρόσφατο κήρυγμα, ο Kathrada επιτέθηκε σε Εβραίους και Χριστιανούς ως «εχθρούς» και ζητώντας την επιβολή της σαρία.

Σε ομιλία του, η οποία εκφωνήθηκε στο Ισλαμικό Κέντρο της Μουσουλμανικής Νεολαίας της Βικτώριας, ο ισλαμιστής ισχυρίστηκε ότι η πρόσφατη αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν ήταν ένα σημάδι της ισλαμικής επικράτησης. «Αλλάχ, δώσε νίκη στους μουτζαχεντίν που πολεμούν για χάρη σου παντού», είπε. «Μη νομίζετε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί είναι φίλοι μας – είναι εχθροί μας», υποστήριξε.

Στη συνέχεια, ο Καναδός ιμάμης επιτέθηκε στη «Δύση» για τη στάση της στα δικαιώματα των γυναικών. «Βλέπουμε ότι η Δύση θέλει να μιλήσει για τα δικαιώματα των γυναικών… Α, ναι, το δικαίωμά της να είναι πόρνη», είπε. «Δικαίωμά της να κοιμάται με όποιον θέλει».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kathrada εκφράζει ριζοσπαστική και μισητή ρητορική. Ο ίδιος είχε επιτεθεί φραστικά στον Γάλλο δάσκαλο Samuel Paty, ο οποίος δολοφονήθηκε από έναν νεαρό μουσουλμάνο επειδή έδειξε στην τάξη του γελοιογραφίες του Charlie Hebdo που απεικονίζουν τον “προφήτη” Μωάμεθ.

Αφού αναφέρθηκε στον Πάτι ως «καταραμένο», «κακό πνεύμα» ο Κατράντα παρακάλεσε τον Αλλάχ να εξοντώσει όσους συκοφαντούν τον Μωάμεθ. Είχε πει Kathrada ότι μουσουλμάνοι πρέπει να προσβάλλονται από όσους λατρεύουν τον Ιησού και ότι το να ευχηθούν στους μη μουσουλμάνους «Καλά Χριστούγεννα» είναι πολύ πιο σοβαρή αμαρτία από τον φόνο, τη μοιχεία, το ψέμα και οποιαδήποτε άλλη μεγάλη αμαρτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.