Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξοργισμένος και ο Ισλαμιστής Ραμζάν Καντίροφ από το κάψιμο του Κορανίου: Το ΝΑΤΟ είναι καρπός του Σατανά!

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, καταδίκασε μέσω του Telegram το κάψιμο του Κορανίου στη Σουηδία από τον ακροδεξιό πολιτικό Ρασμού...





Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, καταδίκασε μέσω του Telegram το κάψιμο του Κορανίου στη Σουηδία από τον ακροδεξιό πολιτικό Ρασμούς Παλούνταν μπροστά στην τουρκική πρεσβεία στη Στοκχόλμη.

Πριν κάψει το μουσουλμανικό θρησκευτικό βιβλίο, ο ηγέτης του “Stram Kurs” της Δανίας έλαβε άδεια από τις σουηδικές αρχές. Αυτό οδήγησε σε νέες διπλωματικές εντάσεις μεταξύ Τουρκίας και Σουηδίας και την ακύρωση της επίσκεψης του Σουηδού υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα. Στόχος αυτής της επίσκεψης ήταν η Τουρκία να δώσει το πράσινο φως στη Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η καύση του Κορανίου στη Στοκχόλμη δείχνει το επίπεδο ισλαμοφοβίας, ρατσισμού και διακρίσεων που υπάρχουν στην Ευρώπη.

Το περιστατικό προκάλεσε επίσης καταδίκη από τα υπουργεία Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Καντίροφ: Το ΝΑΤΟ είναι προϊόν του Σατανά

«Στη Στοκχόλμη, κάποιο σκουπίδι, ο αρχηγός δανικού σατανικού κόμματος, έκαψε το ιερό Κοράνι μπροστά στην τουρκική πρεσβεία.

Αυτός ο γόνος της κόλασης διαμαρτυρήθηκε κατά της Τουρκίας, η οποία καταψήφισε την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Μόνο οι διαβολόφιλοι θα το έκαναν, οι μεγαλύτεροι απατεώνες, να απλώνουν τα χέρια τους στα ιερά και να το χαρακτηρίζουν ένδειξη διαμαρτυρίας», λέει ο Καντίροφ.

«Αυτό φέρεται να εγκρίθηκε από τις αρχές της Στοκχόλμης και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η απεχθής πράξη όχι μόνο εγκρίθηκε, αλλά ξεκίνησε και πληρώθηκε από πολιτικές δυνάμεις. Διαφορετικά, μια τέτοια προκλητική πράξη δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ποτέ», είπε ο Καντίροφ.

Ο καθένας θα θερίσει ό,τι σπείρει και όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την αποτρόπαια πράξη έχουν φέρει επάνω τους αιώνια καταδίκη. Θα το καταλάβουν μια μέρα, αλλά θα είναι πολύ αργά. Θα καείτε στην κόλαση, διάβολοι» , έγραψε ο Τσετσένος ηγέτης στο Telegram.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «το Σύμφωνο του ΝΑΤΟ είναι ο καρπός του Σατανά» και ότι πολεμούν εναντίον του στην Ουκρανία.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.