Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι πρωτότυπο Α.Λιόσια: Ρομά ενεργούσαν άσκοπα πυρά- Συνελήφθησαν από την ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής

Σε σύλληψη δύο Ρόμα, δράστες άσκοπων πυροβολισμών με “μαύρο” όπλο, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, προχώρησε η νυχτερινή βάρδια της ΟΠΚΕ Δυτ...




Σε σύλληψη δύο Ρόμα, δράστες άσκοπων πυροβολισμών με “μαύρο” όπλο, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, προχώρησε η νυχτερινή βάρδια της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής

Άσκοπα πυρά τα ξημερώματα (03/01-03.40) επί της οδού Κόκκινης Μηλιάς στα Άνω Λιόσια, προκάλεσαν κλήση περιοίκων στην Άμεση Δράση.

Με σήμα Κέντρου πλήρωμα της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής μετέβη στο σημείο και εντόπισε δύο Ρομά- 16 και 18ετων- επιβαίνοντες σε λευκό Smart, με τον 16χρονος, να κατέχει εμφανώς όπλο. Οι Αστυνομικοί κάλεσαν τον ανήλικο να απορρίψει το όπλο, όπως και υπάκουσε με τα δύο Ρομά να συλλαμβάνονται και μετήχθησαν στο Τ.Α. Φυλής.

Στο σημείο το πλήρωμα της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής περισυνέλεξε έναν κάλυκα καθώς επίσης προχώρησε σε κατάσχεση του όπλου με γεμιστήρα που έφερε έξι φυσίγγια, διαμετρήματος των 7,65mm.

Ο 18χρονος Ρομά στην απολογία του ομολόγησε ότι ενέργησε μια φορά άσκοπα πυρά με το αδήλωτο πιστόλι που έφερε στην κατοχή του πρίν την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο.

Σε βάρος των δύο Ρομά, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας Περί Όπλων και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.