Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκινητικές στιγμές στο επίσημο δείπνο στο «Μεγάλη Βρετανία» πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία...




Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, λίγες ώρες πριν την κηδεία του, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (16.1.2023) στη Μητρόπολη Αθηνών.



Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία τους υψηλούς προσκεκλημένους που θα παραβρεθούν στην κηδεία του και τους παρέθεσε επίσημο δείπνο, το οποίο κκράτησε έως τις 22:00.

Εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, καθώς αρκετοί από τους επίσημους προσκεκλημένους θυμήθηκαν στιγμές με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τις εξιστόρησαν στα μέλη της οικογένειας, λίγο πριν περάσουν στην τραπεζαρία.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έδωσαν και φωτογραφίες στον Παύλο και τον Νικόλαο, από στιγμές που πέρασαν και απαθανάτισαν μαζί με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, όπως και φωτογραφίες από τους δύο γιους του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, από όταν ήταν παιδιά..



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.