Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σήμερα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη - Επιμένουν ότι... δεν τον χτύπησαν οι κατηγορούμενοι!

     Με τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων κατηγορίας αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του ...

    



Με τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων κατηγορίας αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και των τραυματισμό δύο φίλων του Αρη, που σημειώθηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθονται 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ όλοι τους αρνούνται ότι επιτέθηκαν στον 19χρονο και δεν αποδέχονται την κατηγορίας της ανθρωποκτονίας.

Η δίκη διεκόπη λίγο πριν τις 2 χθες το μεσημέρι, μετά την ανάπτυξη των αυτοτελών ισχυρισμών από τους δικηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τη συνεδρίαση σήμερα. Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να κρατήσει έως και τον Μάρτιο.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι επιτέθηκαν στον Άλκη Καμπανό που έχασε τη ζωή του ύστερα από τη δολοφονική επίθεση, ενώ τέσσερις εξ αυτών ζήτησαν σήμερα συγγνώμη από την οικογένειά τους και άλλοι δύο είπαν ότι... λυπούνται. Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και σήμερα οι γονείς του Άλκη Καμπανού, οι οποίοι άκουσαν για πρώτοι φορά να μιλούν οι άνθρωποι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού τους. Όλοι οι κατηγορούμενοι, σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ήταν με σκυμμένο το κεφάλι και δεν κοίταξαν στιγμή προς την πλευρά της οικογένειας του Άλκη και των φίλων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.