Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μέτσοβο: «Ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα» – Η μαρτυρία της γυναίκας που τραυματίστηκε από βαρελότα

Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια ρίψης βεγγαλικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μέτσοβο. Τα βεγγαλικά φαίνεται πως...





Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια ρίψης βεγγαλικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μέτσοβο. Τα βεγγαλικά φαίνεται πως «έσκασαν» πριν προλάβουν να πάρουν το απαιτούμενο ύψος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τις τραυματισμένες γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν οι τραυματισμοί των τριών γυναικών την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Ένιωσα τον κρότο σαν να έσκαγε βόμβα»

Η Πένυ Λαϊνιώτη, μία από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε την στιγμή που «έσκασε» το βεγγαλικό δίπλα της.

«Καθόμασταν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου και περιμέναμε να αλλάξει ο χρόνος. Με το που είπαν καλή χρονιά και γύρισα να φιλήσω τους συγγενείς και την οικογένειά μου, «σκάνε» τα βεγγαλικά και τα βαρελότα. Δεν πρόλαβα να γυρίσω στους γονείς μου να τους φιλήσω και ‘σκάει’ δίπλα στο πόδι μου ένα βαρελότο», ανέφερε.

Όπως είπε η ίδια, ο κρότος ήταν τόσο δυνατός που ένιωσε σαν να έσκασε βόμβα δίπλα της, ενώ έχασε τις αισθήσεις της για περίπου 10 λεπτά.

«Εκείνη τη στιγμή ο κρότος ήταν τόσο δυνατός, που τον ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα. Έχασα για κάποια δευτερόλεπτα την ακοή μου, δεν μπορούσα να καταλάβω και να ακούσω τίποτα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Απ’ ότι μου είπαν ήμουν αναίσθητη για περίπου 10 λεπτά και κάποια γιατροί που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν με μαλάξεις να με συνεφέρουν μέχρι να έρθουν οι τραυματιοφορείς να με πάνε στο Κέντρο Υγείας», τόνισε.

Η σύσταση των γιατρών ήταν να ξεκουραστεί, καθώς ο οργανισμός της βρίσκεται σε σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.