Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Της «έφαγε» τα λεφτά, λέει για τον λογιστή η μητέρα της 47χρονης

Tο τεράστιο χρηματικό ποσό, το οποίο φέρεται ότι χρωστούσε ο 50χρονος ασφαλιστής-λογιστής, αλλά και επενδυτής, όπως αυτοχαρακτηριζόταν, φαί...



Tο τεράστιο χρηματικό ποσό, το οποίο φέρεται ότι χρωστούσε ο 50χρονος ασφαλιστής-λογιστής, αλλά και επενδυτής, όπως αυτοχαρακτηριζόταν, φαίνεται πως ήταν ο λόγος που έκανε την 47χρονη να βρεθεί στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας, και οδήγησε, τελικά, στον θάνατό του δι' απαγχονισμού.



Η κατηγορουμένη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, είχε δώσει προς επένδυση τα χρήματα αυτά στον 50χρονο (σ.σ. πληροφορίες θέλουν το ποσό να ανέρχεται σε 200.000 ευρώ), ο οποίος όμως δεν μπορούσε να της τα επιστρέψει, όταν εκείνη του τα ζήτησε.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της, η 47χρονη έχει στο πλευρό τη μητέρα και τα παιδιά της. Η μητέρα της κατηγορουμένης φώναζε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων πως η κόρη της είναι αθώα και πως έπεσε θύμα του 50χρονου, ο οποίος της «έφαγε» τα χρήματα. Παράλληλα, η μητέρα της κατηγορουμένης έλεγε με λυγμούς ότι η κόρη της τον ήξερε αρκετά χρόνια και ότι της είχε αποσπάσει πάρα πολλά χρήματα, ενώ φώναζε συνεχώς ότι η κόρη της «βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή», προσπαθώντας να δικαιολογήσει το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να χρωστούσε χρήματα σε αρκετά άτομα στα οποία είχε εμφανιστεί ως επενδυτής, εκτός από τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που παρείχε. Μάλιστα, ως δικαιολογία για τα χρήματα που αδυνατούσε να δώσει, παρουσιάζει ότι τα είχε αρπάξει η πρώην συζυγός του, η οποία φαίνεται πως πήρε χρήματα από τους κοινούς λογαριασμούς τους και έφυγε για την Αλβανία, απ’ όπου κατάγεται.

Η 47χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη και της απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.