Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από το Νευροκόπι Δράμας ο 31χρονος κυβερνήτης του Phantom, που όλη η Ελλάδα προσεύχεται να βρεθεί σώος

Φίλος της ομάδας του Άρη με καταγωγή από το Κάτω Νευροκόπι Δράμας είναι ο κυβερνήτης-σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης του μαχητικού Phantom πο...


Φίλος της ομάδας του Άρη με καταγωγή από το Κάτω Νευροκόπι Δράμας είναι ο κυβερνήτης-σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης του μαχητικού Phantom που κατέπεσε χθες το πρωί ανοιχτά της Ανδραβίδας, εκτελώντας εκπαιδευτική πτήση.

Ο 31χρονος διαμένει στην Πάτρα ενώ είναι γιος του πρώην δασάρχη του Κάτω Νευροκοπίου και η μητέρα του καθηγήτρια Γαλλικών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίστηκαν όλο το βράδυ και συνέδραμαν ένα C-130, το οποίο έριχνε φωτοβολίδες για να φωτίσει την περιοχή των ερευνών βοηθώντας τα πλωτά μέσα του Λιμενικού, αλλά και ελικόπτερα Super Puma και S-70, τα οποία εναλλάσσονταν όλο το βράδυ, σκανάροντας την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο δυστύχημα, που στέρησε τη ζωή σε έναν 29χρονο, με το Phantom σημειώθηκε δεκαπέντε λεπτά από την απογείωσή του, καθώς το διθέσιο F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης, εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση σε χαμηλό ύψος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.