Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατός Ξηράς: Στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης Στρατιάς ο Αρχηγός ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης

Ο επικεφαλής του Στρατού Ξηράς διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού. Την 3 και 4 Ιανουαρίου...





Ο επικεφαλής του Στρατού Ξηράς διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού.

Την 3 και 4 Ιανουαρίου 2023, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Ειδικότερα, την 3 Ιανουαρίου 2023 ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, επισκέφθηκε έδρες Σχηματισμών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης του Σώματος.

Στη συνέχεια την 4 Ιανουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, και τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, επισκέφθηκε την έδρα της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ»), Συγκροτήματα και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, ο Αρχηγός διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού και αντάλλαξε μαζί του ευχές για την έλευση του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.