Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Πολωνοαμερικάνος Ανδρέας Παπανδρέου αφαίρεσε την υπηκοότητα από τον Κωνσταντίνο το 1994, παράνομα, ρατσιστικά και ανιστόρητα!

Η ελληνική ιθαγένεια αφαιρέθηκε από τον Κωνσταντίνο Β' το 1994, με μια πρωτοφανή προσωπική απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου και με μια νομ...




Η ελληνική ιθαγένεια αφαιρέθηκε από τον Κωνσταντίνο Β' το 1994, με μια πρωτοφανή προσωπική απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου και με μια νομοθετική πράξη νομικά αν όχι επιεικώς απαράδεκτη, τουλάχιστον διάτρητη και σίγουρα ρατσιτική και ανιστόρητη.,..

Το σκεπτικό στην εισηγητική έκθεση ήταν επί λέξει το κάτωθι: 

"...Η ελληνική ιθαγένεια ήταν συνυφασμένη με την ενεργή ιδιότητά τους ως βασιλέων. Η θεσμική απώλεια της βασιλείας οδηγεί αυτοδικαίως και στην απώλεια της ιδιότητας του βασιλιά και οδηγεί αυτοδικαίως και στην απώλεια της ελληνικής ιθαγένειας, εφόσον, άλλωστε, η οικογένεια των Γλύξμπουργκ ήταν και είναι χωρίς καμία αμφιβολία αλλογενής».

Πασοκικής έμπνευσης φρασεολογία, η οποία θα πρέπει να διδάσκεται στους μελλοντικούς νομικούς στα πλαίσια των πανεπιστημιακών σπουδών, με την προτροπή "μην βάζετε την υπογραφή σας σε σοφιστείες".

Αυτά από τον ανεκδιήγητο τύπο Ανδρέα Παπανδρέου, με την Πολωνή μητέρα και την Αμερικανίδα Μητέρα, που ο παππούς του μηχανικός Μινέϊκο, είχε οχυρώσει το Μπιζάνι για λογαριασμό των τούρκων, που άλωσε τελικά για λογαριασμό των Ελλήνων απελευθερώνοντας τα Γιάννενα, ο παππούς του Κωνσταντίνου Β', ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος...




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.