Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άριστος μεταξύ Αρίστων... Ο Διάδοχος τότε Κωνσταντίνος με το «καταδρομιλίκι» στο μπράτσο σε ηλικία 17 ετών εκπαιδεύεται στα ΛΟΚ!

Ενώ ήταν ακόμη μαθητής, μαζί με τους συμμαθητές του από την Σχολή Αναβρύτων, υπηρέτησε στα ΛΟΚ. Όταν τέλειωσε την πρόχειρη αυτή εκπαίδευση, ...




Ενώ ήταν ακόμη μαθητής, μαζί με τους συμμαθητές του από την Σχολή Αναβρύτων, υπηρέτησε στα ΛΟΚ. Όταν τέλειωσε την πρόχειρη αυτή εκπαίδευση, ο Διοικητής της Μονάδας υπέβαλε έκθεση στον Αρχηγό του Στρατιωτικού Οίκου του Βασιλέως. 

Ανέφερε τις άριστες επιδόσεις του διαδόχου στην διάρκεια των ασκήσεων. Το θετικό περιεχόμενο της έκθεσης ως προς τις επιδόσεις του διαδόχου αμφισβητήθηκε γιατί ο βασιλιάς Παύλος φοβόταν πως γράφτηκε για να κολακευτεί ο γιος του. Όταν ζητήθηκε από τον Αξιωματικό που έγραψε την έκθεση να την πάρει πίσω, τότε αυτός ορκίστηκε πως όσα έγραφε για τον διάδοχο τα άξιζε πραγματικά.

Ο Διάδοχος ακόμη Κωνσταντίνος εκπαιδεύεται στα ΛΟΚ. Χρονολογία περίπου στα 1956. Ήταν δηλαδή 16 -17 ετών (γεν. 1940. Δείτε στο βίντεο σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την εκπαίδευση του και συγκρίνεται με τους γιωτάδες πολιτικούς που τους έχουν κάνει μέχρι και... Υπουργούς Εθνικής Αμύνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.