Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψευτογιατρός: «Μας πήρε 135.000 ευρώ και πωλούσε ελπίδα στο παιδί μας», δηλώνει η μητέρα θύματος

Για την υπόθεση του ψευτογιατρού και την απάτη που έστησε εις βάρος του παιδιού του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας μίλησε στον ΣΚΑΪ η...





Για την υπόθεση του ψευτογιατρού και την απάτη που έστησε εις βάρος του παιδιού του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας μίλησε στον ΣΚΑΪ η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, «το παιδί μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Κάποια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι έπασχε από την ίδια νόσο, σύστησε αυτόν τον γιατρό. 

Ήρθε στο σπίτι μας, εμφανίστηκε ως νευρολόγος και μας σύστησε να πάμε στη Γερμανία να κάνουμε κάποιες ειδικές εξετάσεις. Πήγαμε όντως στη Γερμανία, κάναμε τις εξετάσεις. Είπε ότι θα μας δώσει κάποια πεπτίδια προκειμένου να προετοιμάσει τον οργανισμό για τα βλαστοκύτταρα. 

Κάναμε την πρώτη δόση βλαστοκυττάρων τρεις μήνες μετά αλλά καμία διαφορά δεν υπήρξε. Εκτός αυτού, το παιδί άρχισε να παρουσιάζει αδυναμία. Τότε μας είπε ότι θα ήταν καλό το παιδί να σταματήσει το κέντρο που πήγαινε και έκανε αποκατάσταση και να κάνει φυσιοθεραπεία στο σπίτι. Ήρθε η φυσιοθεραπεύτρια στο σπίτι, τον ρώτησε αν θα κάνει κάτι παραπάνω. Το μόνο που της είπε ήταν έχεις δει να γίνεται καλά άνθρωπος που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας; Η κοπέλα απάντησε όχι, και εκείνος της είπε τώρα θα δεις να γίνεται.

Όσο περνούσε ο καιρός, το παιδί χειροτέρευε και άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο παιδί δημιουργούσε συνεχώς αμφιβολίες λόγω του ότι έλειπα στη δουλειά μου και δεν ήμουν συνεχώς μαζί. Του έλεγε ότι η μητέρα σου θα σου σταματήσει τη θεραπεία και θα μείνεις έτσι. Και του σταμάτησε και τη συμβατική θεραπεία. Μας πήρε 135.000 ευρώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.