Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Την αποφυλάκισή της ζητάει η μητέρα της – «Έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις»

   Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού στο Κολωνό, ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα της αποφυλάκισης της, αφού αναφέρε...

  



Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού στο Κολωνό, ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα της αποφυλάκισης της, αφού αναφέρει πως έχουν γίνει «τραγικά λάθη» και θεωρεί πως άδικα βρίσκεται στη φυλακή.



Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα που οδηγήθηκε στις φυλακές στις 17 Οκτωβρίου, ανέφερε πως «είμαστε μία οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι, που σκοπός της ζωής μας, ήταν, είναι και θα είναι, πάντα να κάνουμε τα πάντα και ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας».

Επίσης, σημείωσε ότι «στην υπόθεση μου έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις, στη δικογραφία έχουν μπει επιλεκτικά στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για μένα τα έχουν παραλείψει όπως συνομιλίες με τον 53χρονο κατηγορούμενο, στις οποίες δείχνω το έντονο ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι κάνει η κορούλα μου», είπε η μητέρα της 12χρονης.

«Θέλω να είμαι αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στα παιδιά μου, ειδικά στη…, να τα στηρίζω όπως μπορώ ψυχολογικά, ηθικά και οικονομικά, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία εφόσον αποφυλακιστώ να δουλέψω ξανά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.