Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι είδαν τα Επιτελεία: Ολμους 120 χιλ., anti-drone, συστήματα αυτοπροστασίας αεροσκαφών για τις Ε.Δ.

   Αυξημένη δραστηριότητα είχαμε πάλι στα Γενικά Επιτελεία την εβδομάδα που πέρασε. Έτσι λοιπόν, στις 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντ...

  



Αυξημένη δραστηριότητα είχαμε πάλι στα Γενικά Επιτελεία την εβδομάδα που πέρασε. Έτσι λοιπόν, στις 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ΓΕΑ, μεταξύ εκπροσώπων της ιταλικής εταιρείας Elettronica S.p.A. και επιτελών της ΠΑ, με σκοπό την παρουσίαση συστημάτων αυτοπροστασίας αεροσκαφών και ελικοπτέρων, ηλεκτρονικού πολέμου και του anti-drone ADRIAN.

Σύστημα anti-drone ADRIAN, πηγή elt-roma.com

Στο ΓΕΣ αντίστοιχα είχαμε την επίσκεψη των εκπροσώπων της Ισραηλινής εταιρείας Elbit Systems στις 17 Ιανουαρίου, οι οποίοι παρουσίασαν σε αρμόδιους επιτελείς, συστήματα αντιμετώπισης μη επανδρωμένων αεροσκαφών, πιθανότατα τα Red Sky 2 και ReDrone.

Σύστημα anti-drone ReDrone, πηγή elbitsystems-uk.com

Επίσης, την πόρτα του ΓΕΣ πέρασαν στις 18 Ιανουαρίου και οι εκπρόσωποι της γαλλικής Τhales, παρουσιάζοντας όλμους των 120 χιλ. Πιθανότατα την εποχούμενη έκδοση του όλμου 2R2M. Να σημειώσουμε εδώ πως μόλις έξι μέρες πριν η εταιρεία Styner Consulting είχε παρουσιάσει τις δυνατότητες των όλμων 120 χιλ. της Elbit, κάτι που ίσως υποδηλώνει το αυξημένο ενδιαφέρον του Ελληνικού Στρατού για αυτή την κατηγορία όπλων.

Εποχούμενη έκδοση του όλμου 2R2M, πηγή thalesgroup.com

ptisidiastima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.