Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αρπαγής 11χρονου από τρία άτομα – Τον πλησίασε ένα ασημί αυτοκίνητο

Ένα σοβαρό περιστατικό ερευνά η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 11χρονος μαθητής κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής, αναφέροντας πως τον πλη...





Ένα σοβαρό περιστατικό ερευνά η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 11χρονος μαθητής κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής, αναφέροντας πως τον πλησίασε ένα ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.



Σύμφωνα με το thestival.gr ο μαθητής κινούνταν με τα πόδια από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ντεπώ, προς το σπίτι του. Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του τον πλησίασε ένα ασημί αυτοκίνητο με τρία άτομα και σταμάτησε μερικά μέτρα πίσω του. Ένας από τους επιβαίνοντες βγήκε από το αυτοκίνητο και ακολούθησε τον 11χρονο. Ο μαθητής φοβήθηκε και έτρεξε προς έναν ηλικιωμένο κύριο που βρισκόταν στο σημείο, ζητώντας βοήθεια. Το ύποπτο άτομο επέστρεψε στο αυτοκίνητό και αποχώρησε.

Ο μαθητής ενημέρωσε τους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν το 100. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό για να διερευνήσει την καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς ότι το ύποπτο άτομο δεν του μίλησε αλλά περπατούσε από πίσω του σε απόσταση 6 με 7 μέτρα. Επίσης, ανέφερε ότι το άτομο αυτό δεν έτρεξε ούτε όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο ούτε όταν επέστρεψε σε αυτό.

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη ανησυχία της διεύθυνσης του δημοτικού σχολείου, στο οποίο πηγαίνει ο 11χρονος και για τον λόγο αυτό ενημερώθηκαν σχετικά οι γονείς των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.