Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύπρος Μαχητικά Rafale σε χαμηλή πτήση πάνω από την Πάφο! Σηκώθηκαν από το αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle

Χαμηλή πτήση πάνω από την Πάφο πραγματοποίησαν στις 10:15 το πρωί της Κυριακής μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπ...





Χαμηλή πτήση πάνω από την Πάφο πραγματοποίησαν στις 10:15 το πρωί της Κυριακής μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας.



Τα Rafale πέρασαν πάνω από την Πάφο στο πλαίσιο άσκησης που πραγματοποιεί η Γαλλική Δημοκρατία με τη συμμετοχή και του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle το οποίο είναι αγκυροβολημένο ανοικτά της Κύπρου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, η άσκηση είναι αμιγώς Γαλλική ενώ να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες στην περιοχή μας άσκηση διεξάγουν και οι Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δεσμεύοντας με NOTAM περιοχή τόσο στον εναέριο όσο και στον θαλάσσιο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού αντίστοιχες ασκήσεις οι χώρες μπορούν να διεξάγουν εξασφαλίζοντας τις διεθνείς άδειες από τα αρμόδια σώματα από το Eurocontrol, την Πολιτική Αεροπορία κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.