Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γκύζη: Απανθρακώθηκε ένοικος σε φωτιά στο διαμέρισμα πολυκατοικίας

Η έξοδος της Πυροσβεστικής κλήθηκε σε κατάσβεση αστικής φωτιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του Γκιζη και οι διασώστες ανέσυραν...





Η έξοδος της Πυροσβεστικής κλήθηκε σε κατάσβεση αστικής φωτιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του Γκιζη και οι διασώστες ανέσυραν απανθρακωμένο άτομο

Τα αίτια και την εστία έναρξης της φωτιάς στο διαμέρισμα της οδού Πολυζωίδου στου Γκύζη ερευνούν στο Ανακριτικό του Πυροσβεστικού Σώματος. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για την αστική πυρκαγιά (30/12-01.00) για φωτιά στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας και σύμφωνα με εκτιμήσεις από την Πυροσβεστική επεκτάθηκε στα δωμάτια.

Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος υπήρχαν αποθηκευμένα αντικείμενα, κι εύφλεκτα υλικά τα οποία τροφοδότησαν τη φωτιά. Κατά την αποκαθαρση στο υπνοδωμάτιο οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα, το φύλο του οποίου δεν ήταν εφικτό να προσδιορίσουν οι πυροσβέστες, λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων που έφερε.

Ασθενοφόρο μετέφερε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός το απανθρακωμένο πτώμα προκειμένου να υποβληθεί στη διαδικασία της ανάγνωσης σε εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος.

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Ενώ προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό του Πυροσβεστικού Σώματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.